Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy mi is ez? Ez egy lónevelde,ahol szép lovak,izgalmak,versenyek és jó társaság vár.
Ha elolvastad az ismertetőt,és tetszik,amit olvastál,menj a regisztráció menüpontba.Ott a bejegyzés elején találsz egy adatlapot,ami üres.Azt jelöld ki,majd Ctrl+c,majd válassz ki egy neked tetsző lovat,nézd meg a sorszámát,majd a lap alján a hozzászólásokba másold be (Ctrl+v) az adatlapot.
Ha bemásoltad,töltsd ki,majd küldd el!
Pár nap múlva beteszem a lovadat és téged a Riders Lovasistálló menüpontba,és onnantól kezdve nevelhetsz,versenyezhetsz,mert teljes körű tagja vagy lovas társaságunknak! :)
Még amit érdemes lenne elolvasnod,az a
Szintek Ismertetője.
Remélem,érthető,amit leírtam,ha nem,bátran kérdezz! (:

 

Ismertető Szótár

bérlovas -  ha nem tudsz gondozni,felfogadhatsz bérlovast,aki heti 5$-ért gondozza a lovaidat.Ha bérlovas vagy,min.kétszer kell egy héten gondozni a megbízó lovait!
sikeres tenyésztő -
sikeres tenyésztői elismerést kapsz,ha a csikóid közül legalább egy dobogós lett egy benevezett versenyen!
lovastúra - a 4.szinttől kezdve szervezhetsz a versenyeken kívül lovastúrákat is.Ez abból áll,hogy megszervezed az időpontot,a programot,a helyszínt,és leírod a versenyeink és túráink menüpontba!Az adott időpontban ott kell lenned,és vezetned a csapatot (lehet,hogy alig jön el valaki,de lehet,hogy mindenki ott lesz,aki nevel!).

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(zizz [szerk), 2012.01.29 20:30)

szia Alexandra :) bocsi, ez az oldal már nem üzemel, de szívesen segítek! a valóságban vagy a játékban gondoltad?

Káptalanfa Sport utca 4

(Dávid Alexandra, 2012.01.29 13:33)

Szia először is engem úgy hivnak Alexandra lenne néhány kérdésem .Ha akarsz egy pónit akkor ha egy kicsit Ídő mondjuk 5éves azzal jó lovagolni? Írj vissza heló Írta Dávid Alexandra.